top of page
  • EKENOMIE

LIDGELD 2024

Bijgewerkt op: 25 apr.

Als vereniging streven we ernaar om voortdurend te evolueren en onze leden de best mogelijke ervaring te bieden. Om dit te realiseren, zijn we na 18 jaar genoodzaakt om ons lidgeld aan te passen. Met ingang van 1/1/2024 wordt het jaarlijks lidgeld verhoogd naar 250 euro / bedrijf.
Wat kunt u hiervoor verwachten?

  1. Activiteiten: we blijven investeren in een gevarieerd aanbod van activiteiten die gericht zijn op zowel professionele ontwikkeling als plezier.

  2. Netwerkmomenten: verbreed uw netwerk en ontmoet gelijkgestemde professionals tijdens onze exclusieve netwerkevenementen.

  3. Nieuwe Website: onze geheel nieuwe website biedt u een modern platform om eenvoudig vacatures te delen en op de hoogte te blijven van het laatste nieuws binnen ons netwerk.

  4. Vernieuwde bedrijventerrein Vibe: We zetten in op een frisse en dynamische sfeer binnen ons bedrijventerrein, met initiatieven om de samenwerking en interactie tussen bedrijven te bevorderen.


We zijn ervan overtuigd dat deze investeringen zullen bijdragen aan een nog waardevollere ervaring voor u als lid van EKEnomie. Uw steun en betrokkenheid zijn essentieel voor het succes van onze vereniging.


15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page